Bu pano mesaj göndermek için Javascript’e ihtiyaç duyar.
Mevcut Üye: Misafir Giriş Kayıt Ol
Lütfen kayıt olunuz

Ara 
Odaları Ara:

70 Bin Sözleşmeliye Kadro İmza Kampanyası
Orijinal postayı okuyun

KullanıcıMesaj

13:00
06 Haziran 2010

admin

Yönetici

70 Bin Kadro Yasası Meclis’ten geçsin!

Başbakan Erdoğan’dan eski ve yeni Milli Eğitim Bakanlarına, Maliye’den TBMM Eğitim Komisyonu üyelerine kadar hemen herkes sözleşmeli öğretmenlerin, Meclis tatile girmeden kadroya geçeceği söznü verdi. Hem de defalarca. Yasa Bakanlar Kurulu’ndan geçti. TBMM’ye geldi.. İki maddeden oluşuyor. Ağustos ayında yapılacak 30 bine atamaya yönelik 25 bin kadro maddesi şimdi yasallaşacak, 70 bin kadro maddesi ise bir başka bahara kalacakmış. Kalmaması için ulaşabildiğimiz her yere mail gönderelim. Ayrıca başlattığımız imza kampanyasına siz de katılın ve bu imzaları başta Cumhurbaşkanı, Başbakan ve Milli Eğitim Bakanı olmak üzere devleti yöneten herkese ve Muhalefe de gönderelim. Hem de daha önce bu yönde yapılan açıklamalarla birlikte. Haydi siz de bu imza kampanyasına katılın. Haberi olmayanlara duyurun ve herkesin katılmasını sağlayın. Katılım ne kadar çok olursa, sonuç almamız da o kadar erken olur. Belki yaz tatiline girmeden bu yasa da çıkar ve tatile kadro güvencesi ile girersiniz. Nasıl ki kesinlikle yok denilen haziran ek ataması gerçekleşti ise 70 bin kadro yasası da çıkabilir.

http://abbasguclu.com.tr/apps/campaign/

Orijinal postayı okuyun

70 Bin Sözleşmeliye Kadro İmza Kampanyası konusuna yorum yazın.

NOT: Yeni mesajlar yayınlanmadan önce yönetici/kontrolörlerin denetiminden geçer.

Misafir Adı (Gerekli):

Misafir E-posta Adresi (Gerekli):

Guest URL (required)

Hesaplayın!
7 + 8 daha kaç eder?       (Gerekli)

Konuya Cevap:

KPSS kapesese.com farkıyla Panosu Hakkında İstatistikler

Kimler Burada:

5 Misafir

Aynı Anda En
Çok Kaç Kişi
Bağlandı
: 38

Odalar:

Kategoriler:6

Odalar:15

Konular:382

Üyeler:

Toplam 1103 üye

Toplam 1 misafir

admin, 364 mesaja sahip

Çok Mesaj Atanlar:

englishman – 5

sule – 3

hly – 3

tulin – 3

kubilay_oral – 3

Pano Yöneticisi: admin | Kontrolörler:mr_sosyal, gulsah hoca, englishman, kpss

© Simple:Press Forum – Sürüm 3.1.4 (Build 357)